Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

10 csajos ajándék, amihez a férfiaknak sem kell mélyen a zsebükbe nyúlni

2019.03.12 18:34

Gondolkodtál már azon, hogy milyen ajándékkal kedveskedj barátnődnek? Az illatszerek és a kozmetikumok örök favoritnak számítanak, de ha igazán jó minőségre törekszel, akkor bizony akár komoly tízezrekbe is kerülhet egy ajándékcsomag. Vannak, akik a luxusutazásokban és a méregdrága műszaki cikkekben látják a megoldást, holott tény, hogy a nők gyakran az apró, személyre szabott kedvességeknek jobban örülnek. Cikkünkben a Hitelmindenkinek.hu segítségével 10 olyan megfizethető meglepetést gyűjtöttünk össze, amelyekkel biztosan örömet szerezhetsz.

 

  1. Baglyos ékszer szett

Csajos cuccok bizsu baglyos ékszer

Nem csak éjjeli baglyoknak vagy az olvasás szerelmeseinek ajánlott a baglyos ékszer szett, hanem mindazoknak a lányoknak, nőknek, akik szeretik a különleges darabokat, és persze a türkiz utánozhatatlanul szép színvilágát.

 

  1. Elegancia ezüstös színben

Csajos Cuccok Bizsu elegáns ékszer

Alkalmi megjelenéshez éppen úgy remek választás az ezüstös színű ékszer szett, mint akkor, ha egy egyszínű ruhadarabot szeretnénk feldobni valami klasszikusan szép kiegészítővel. Az ajándék nem csak a fiatalok számára bizonyul ideálisnak. 

 

  1. Piros és arany

CsajosCuccok bizsu piros és arany ékszer ajándék

Az aranyszínű ékszerek kiválóan alkalmasak arra, hogy kiemeljék a bőr tónusát és csillogó kiegészítőként szolgálják a vonzó megjelenést. A piros kő tüzet visz a szettbe és a beakasztós fülbevalót bármikor egyszerűen lehet használni. Alkalmi megjelenéshez és akár egy hétköznapi öltözékhez is remek választás.

 

  1. Kreatív ékszertartó akár saját kézzel

csajos cuccok ékszertartó

Otthonosan mozogsz a barkácsolás területén? Gondoltál már arra, hogy saját kézzel készített ékszertartóval lepd meg kedvesed? Az efféle odafigyelést a nők nagyra értékelik. Mindegy, hogy egy már meglévő fa alapanyagot újítasz fel, vagy saját elképzelésed szerint alakítod ki az ékszerek tárolására megfelelő alkalmatosságot, az öröm garantált.

 

  1. Trendi karkötők

csajos cuccok bizsu strasszos karkötő

A többsoros, textil elemekkel, feliratokkal és mintákkal kombinált karkötő szettek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Egy ilyen ajándékozásával biztos lehetsz abban, hogy a megajándékozottnak mindig Te jutsz majd eszébe, ahányszor ránéz nap közben a kiegészítőre.

 

  1. Levendula színű óra

Csajos cuccok divat óra

Bár napjainkban az időmérésre hajlamosak vagyunk kizárólag az okostelefont használni, mégis tény, hogy a karóráknak még mindig van létjogosultságuk. A levendula színben pompázó darab abszolút nőies és segítségével kiemelhető a női csukló szépsége is. Az időtálló minőségű darab minden évszakban megállja a helyét.

 

  1. Egyszerre vad és nőies karkötők

csajos cuccok ékszer

A szegecsekről a legritkább esetben gondolnánk azt, hogy nőiesek, ám strasszokkal kombinálva igencsak extravagáns és mégis finom összképet kaphatunk. Karkötők kapcsán is érdemes gondolni azokra, akik szeretik a kicsit vadabb dolgokat, de mégsem mondanának le a nőies jegyekről.

 

  1. Karácsonyi karkötő galamb motívumokkal

csajos cuccok karácsonyi bizsu karkötő

Az év végi ünnepekhez közeledve is érdemes az ékszerekre, mint meglepetésekre gondolni. Akár karácsonyi motívumokkal ellátott verziók mellett is dönthetsz, így a karácsonyfa alatt az ünnepi szetthez már meg is lesz a megfelelő kiegészítő.

 

  1. Finoman nőies karórák

Csajos cuccok női karórák

A pasztellszínek soha nem mennek ki a divatból és sokféle öltözékhez társíthatóak ízlésesen. Miért ne ajándékoznál akár több darabot is? A megfizethető árkategóriába tartozó kiegészítők remek választásnak bizonyulnak a szeretett nő számára.

 

  1. Rózsaszín és ezüst

csajos cuccok rózsaszín ékszer

A jól ismert, strasszokkal díszített motívumok köszönnek vissza arról a karkötő szettről, ami nem véletlen kedvelt napjainkban a fiatalok körében. A kényelmes, mégis nőies darab ajándékozás alkalmával is megállja a helyét.

 

S hogy miért érdemes a hasonló, megfizethető árkategóriába tartozó ajándékok között nézelődni? A gyorskölcsönökről sokat hallani manapság, és kétségtelen, hogy lehetőséget teremtenek akár több százezer forintos, prémium kategóriás ajándékok beszerzésére is. De vajon tényleg ezen múlik az, hogy miként sikerül az ajándékozás? Valóban a pénz a fokmérője a másik iránt érzett szeretetnek? Sok nő úgy van vele, hogy a személyességet és a kedves apróságokat többre tartja, mint az olyan méregdrága meglepetéseket, melyektől akár kellemetlenül is érezné magát.

 

Egy gyorskölcsön kalkulátor akár néhány kattintással elérhetőek a világhálón, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy a felelőtlen anyagi döntések hátulütőit akár évekig szenvedhetjük. Nem csak ennek elkerülése érdekében érdemel megfontolást a kölcsönök felvétele, hanem egyéb okok miatt is. Az igazán örömteli ajándékozás és a másik meghatottsága inkább múlnak azon, hogy mennyire sikerül szívünket megnyitni felé, mintsem az ajándékcsomagban megbújó meglepetés értékén.