Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

5+1 ok, amiért jó szinglinek lenni!

2016.01.19 22:41

Ha szingli vagy, van egy rossz hírünk. Hamarosan el fog múlni. Ezért ahelyett, hogy sajnálnád magad, élvezd ki minden pillanatát, és arra koncentrálj, amiért jó szinglinek lenni. smiley Adunk 5+1 tippet, hogy szerintünk miért jó most neked!

1: A korlátlan szabadság!

Bridget Jones óta tudjuk, hogy a szingliség átmeneti állapot. Te sem leszel örökké az. Ezért ahelyett, hogy önsajnálatba esnél, éld meg a szingliséget. Gondolj bele: végre azt tehetsz, amit akarsz, akkor amikor akarod. Most nincs senki, és semmi ami korlátozhat: csak önmagad. Törj ki a saját kereteidből, nézd meg a határaidat, és közben érezd jól magad!

 

2:  Éljenek a barátnők!

Mikor találkoztál utoljára a barátnőiddel? Mikor tartottál egy olyan csajos estét, ami után ott aludtak nálad? Mikor kaptál fel utoljára valami szexi cuccot, és mentél el velük spontán bulizni? Mikor ittatok meg nyugodtan egy kávét, vagy egy pohár bort?  A szingliség nagy előnye a korlátlan barátnőzés: használd ki!

3: Arra költesz, amire akarsz!

Belegondoltál abba, hogy most senki nem kér számon, ha nem tudtál ellenállni a szép piros táskának, és a hozzá illő piros tűsarkú cipőnek? Senki nem kérdezi meg, miért rendeled házhoz a spagettit ahelyett, hogy megfőznéd, sem azt, hogy minek kellett egyszerre 5 körömlakk. Csak. Mert szükséged volt rá. Mert így döntöttél! Mert most szingli vagy, a magad ura.

 

4:  Az otthonod a tiéd. Csak a tiéd.

Vedd észre, milyen jó az, hogy az egész lakás a tiéd, senkinek nem kell megfelelned, és senki nem kritizál. Ha nincs kedved, nem kell megigazítanod magad után az ágyneműt, senki nem szól rád ha nem a helyén van a cipőd, vagy ha 3 napja száradnak a ruhák a fregorin. Annyi vízben fürdesz amennyiben szeretnél, addig nézel tévét amíg akarsz, és ráérsz holnap elmosogatni. Szuper, nem?

 

5:  Kicsit elengedheted magad...

Azért lássuk be, hogy kicsit stresszes az, hogy állandóan jól kell kinézned, hogy soha sehol egyetlen szőrszálad sem lehet, hogy mindig illatosnak, és szexinek kell lenned, hogy mindig a legszexibb ruhát kell viselned. Most végre felveheted a kedvenc, viseletes melegítődet, eldőlhetsz a kanapén, és akár csokit kajálva nézheted a kedvenc filmedet: és még sminkelned sem kellett ma.

 

5+1:  Flört, szex, mi más?

Az, hogy egyedül vagy remek alkalom arra, hogy azzal flörtölj akivel akarsz. Nyugodtan csetelhetsz éjjel kettőkor pasikkal, és ha van kedved egy kis hancúrozáshoz: azt a pasit hívod fel magadhoz, amelyiket éppen akarod. Szerezz be tőlünk egy szuper szexi cuccot, és gondold el, kivel hancúroznál szívesen? Aztán vedd elő a telefont J

Itt várnak a szexi fehérneműk: LoveDress Fehérnemű Webáruház