Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Barátság karkötők - BFF Fortuna karkötők

"A barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben, és elfogad annak aki vagy."

A barátság az egyik legfontosabb emberi kapcsolat így nem csoda, hogy a legkeresettebb ékszer a barátság ékszer. Minden alkalomra megfelelő ajándék.

Nézet:
Sorrend:

Néha összevesztek, néha évekig nem találkoztok, de az igaz barát mindig barát marad. Lepd meg szülinapjára, vígasztald meg vagy legyen közös barátság karkötőtök. Hidd el, legjobb barátod örülni fog neki.

Bff, best friends és barátság szavak alatt mégtöbb ékszert találsz a Csajos Cuccok Ékszer és Óra webshopban.

______________________________

Webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik. Minden nálunk leadott online rendelés esetén pontokat kapsz, továbbá regisztrációért és hírlevél feliratkozásért is pontokat adunk. 1 pont = 1 ft. Ezzel is tudsz spórolni és mégolcsóbban meg tudod vásárolni órádat, ékszeredet. Akciókért, kuponokért érdemes a csajos hírlevélre feliratkozni. Ritkán küldünk e-mailt, de akkor hasznos infókkal és tippekkel látunk el. :)

 

Budapesten személyes átvétel. Bővebb információt rólunk valamint a szállítási módokról és díjakról ezen a linken találsz: KLIKK IDE

 

Kérdés esetén: ékszer webshop viber elérhetőség + 36 20 4980422 | csajoscuccok@csajoscuccok.eu | Csajos Cuccok Ékszer Facebook oldal