Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

„Classic Nails, klasszisokkal jobb.” Válassz minket!

2015.11.03 23:23

A Classic Nails első sorban professzionális műköröm alapanyagok, eszközök és gépek, manikűr és pedikűr szerszámok, valamint kiegészítő termékvonalként fodrászollók, díszítő kellékek széles választékát és teljes Gehwoll lábápolási termékcsaládot biztosít, kiváló minőségben és remek árérték arányban, minden kedves ügyfele számára.

A Classic Nails Kft.

A Classic Nails Kft. több, mint másfél évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, 2008 óta pedig a Classic Nails márka kizárólagos forgalmazója. A közvetlen "szalon értékesítés" területén összegyűlt tapasztalatainkat rendszeresen beépítjük mindennapi munkánkba, így emelve a szolgáltatás színvonalát. Az általunk forgalmazott Classic Nails műköröm alapanyagok megfelelnek az EU minőségi előírásainak.

Alapvető célunk a fogyasztói igények minél magasabb szintű kielégítése, melyhez elengedhetetlen a szakértelem, a tökéletes minőség és az egyedülállóan rugalmas országos kiszolgálás. A műköröm alapanyagok forgalmazása és maga a műkörmös szakma is egy speciális terület, melyben a teljes szabadságot élvező fogyasztó kiélheti kreativitását és minden alkalommal egyedit alkothat. Ebben nyújt segítséget a Classic Nails a piacon kiemelkedő, egyedi tulajdonságaival, valamint naprakész és proaktív jellegével. A professzionális felhasználókon kívül, a kreatív, „körmözés” iránt érdeklődő, lakossági felhasználók is célpiacunkat jelentik. 

„Classic Nails, klasszisokkal jobb.” Válassz minket!

Elérhetőségek:

Webáruház: Classic Nails - www.classicnails.hu

Facebook oldal: Classic Nails FB - KLIKK IDE