Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

Cruciani és Hamupipőke meséje

2013.07.25 09:02

Cruciani csipke karkötőA Cruciani C karkötők imádata, számos ország után, mára már Magyarországot is teljesen megfertőzte. A hírességeken túl  a legtöbb fiúnak és lánynak ott tündököl a csuklóján egy-egy színes darab, valamelyik kollekcióból.

A Cruciani C karkötők imádata, számos ország után, mára már Magyarországot is teljesen megfertőzte. A hírességeken túl  a legtöbb fiúnak és lánynak ott tündököl a csuklóján egy-egy színes darab, valamelyik kollekcióból.

A legújabb karkötőket Hamupipőke története ihlette meg, így könnyű szerrel mondhatom, hogy ez a kollekció igazán mesés lett!

cruciani cinderella 

 

“Csodák márpedig léteznek! Szomorú sorsú árva, gonosz mostoha, ármányos mostohanővérek, egy tál kiválogatni való köles, gerledúc…és a mindent szebbé varázsoló mogyorófácska…hintóvá változó tök, inasokká varázsolt egerek, csodás bálok, egy elveszett üvegcipellő…na meg a szőke herceg. Ismerős a mese?”

Ha azt mondom Hamupipőke, három dolog biztosan mindenkinek az eszébe jut; tökhintó, korona és az üvegcipő! Nos, pont ezek a motívumok találhatók meg a Cruciani legújabb kollekciójában!

Színválaszték:

 

 

Forrás: http://lifemagazin.hu/szunailinda/cruciani-es-hamupipoke-meseje

 

Megjegyzés: Cruciani ihlette olasz csipke karkötők hamarosan a Csajos Cuccok webshopban is kapható lesz ;-)