Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Egy soros Fortuna karkötők

Magyarországon először a Csajos Cuccok online ékszer és óra webáruházban lehetett nagy kínálatból válogatni a Fortuna Karkötőket. Ahogy telnek az évek, egyre szebb medálokkal (bicikli, életfa, kutya mancs, szív, üveges érme medál) bővülnek ezek az egyedi karkötők.

Nézet:
Sorrend:

fortuna karkoto, ajándék ékszer, karácsonyra

  • Minden alkalomra tökéletes ajándék, mindent ki tudsz fejezni velük: Karácsonyra karácsonyfa, szerelem, szeretet (testvéreknek, barátoknak), egyszerűen csak figyelmességből... 
  • Olcsó ékszer, tehát valami mellé kísérő ajándéknak is megfelelő (osztálykarácsonyra, lánybúcsúra, valami vicces eseményre)
  • Az egy soros fortuna karkötőket sokszor csak a medál miatt veszik meg. Utána nyakláncot, kulcstartót csinálnak belőle, így az egyéb felhasználáshoz is elérhető áron kapsz alapanyagot.

Általában a medálok jelentését nem nagyon kell magyarázni. Az örökkévalóság, infinity jel örök barátoknak, örökké szeretlek testvéreknek ideális választás. 

Életfa / világfa jelentéséről külön blogban írunk. Amit tudni érdemes: Utal életre és halálra, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát az ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi.

Online ékszervásárlásnál fontos a termékek minősége, ára és a szállítási költsége is. Bizsuékszer és divat óra webáruházunkban minden információt megtalálsz, ami a rendeléshez szükséges.

______________________________

Webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik. Minden nálunk leadott online rendelés esetén pontokat kapsz, továbbá regisztrációért és hírlevél feliratkozásért is pontokat adunk. 1 pont = 1 ft. Ezzel is tudsz spórolni és mégolcsóbban meg tudod vásárolni órádat, ékszeredet. Akciókért, kuponokért érdemes a csajos hírlevélre feliratkozni. Ritkán küldünk e-mailt, de akkor hasznos infókkal és tippekkel látunk el. :)

 

Budapesten személyes átvétel. Bővebb információt rólunk valamint a szállítási módokról és díjakról ezen a linken találsz: KLIKK IDE

 

Kérdés esetén: ékszer webshop viber elérhetőség + 36 20 4980422 | csajoscuccok@csajoscuccok.eu | Csajos Cuccok Ékszer Facebook oldal