Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

Egyedi vagy trendi?

Szabó Ágnes Cherry
Szabó Ágnes Cherry
2016.07.31 18:57
Egyedi vagy trendi?

Mindenki szeretne divatos és egyedi lenni. Nehéz megtalálni az egyensúlyt. A divat többnyire nem egyedi. Tucat emberek, uniformisban. Hogyan legyél mégis egyéniség? A cikkben erről olvashatsz... KLIKK IDE

Mi is a divat és a trend? Felkapott szokás. Ennyi, nem több.

Te szoktad nézni, hogy a pasi, akit kinéztél, elég "divatos-e"? Mi tetszik jobban, az egyenmacsó vagy a különleges? ;-)

Személy szerint utálok körbenézni az utcán. Mindenki ugyanúgy néz ki. A lányok mini sortban, crop topban, flip on cipőben... Ombre hajjal, felnyírt hajjal. Egyentetkó.

De, igen! Ne mondd, hogy "a te álomfogód más". Régen mindenkinek delfin volt a bokáján. Aztán rózsa.... Aztán a "ribanc rendszám". Most mindenkin álomfogó van, toll, ami elreppen... inifinity love és best friend forever. Most menőnek gondolod, de 5 év múlva ez ugyanolyan vérciki lesz, mint most a "ribancrendszám". 

A derék tetoválás nekem eleinte tetszett. Vagány csajok, épphogy kilátszik a póló alól. Egyedi volt. Aztán már népviselet lett, így ciki lett. Szerinted a BFF tetkódnak mi lesz a sorsa?

A divat ugyanilyen. A magas derekú nadrágokat évek óra imádom. Amikor mindenki csipőfarmert hordott, a molett testalkatomra tökéletes volt a magas derék. Az idei nyáron népviselet lett.

A divatcégek próbálják egyedivé tenni. Szaggatva, virágokkal, strasszokkal, csipke berakással...... TUCAT!

Az ékszerek is. Meglátsz Rihannán valamit és már levadászod. Igen, ez a divat és a popsztárok divatdiktátorok.

Azért amikor a barátnőkkel egyenékszert választasz, akkor gondolj arra, hogy lehet valami egyedi is.

Amikor a barátnődnek ajándékot veszel, ne olyat vegyél, amit bárhol meg tudna venni. Vegyél valami olyan egyedit, ami tükrözi az egyéniségét. Amit örökké tudni fog, hogy tőled kapta ;-)

 

Egyre többen keresik önmagukat (ennek én nagyon örülök). 

Csinálj egyedi pólót a megunt cuccodból. Legyen bolondos, különleges a hajad... Szagolj (illatolj :) ) végig 100 parfümöt és úgy válassz.... 

A Csajos Cuccok Webáruházban törekszünk az egyediségre. Persze, vannak átlagos, általános dolgok is, de a Fortuna karkötő szettek és a Fortuna karkötő órák pontosan az egyediséget tükrözik.

Akciós és olcsó ékszerek

Barátság ékszer, karkötő az anyukádnak / lányodnak , Sister karkötő a nővéreddel.... Egyedi kutyás ékszer, egyedi ajándék a kutyaimádó barátnőnek... Nyáron jöhetnek a vasmacskák anchor ékszerek? Daryl Dixon karkötő Walking Dead rajongóknak...

Egyedi, színes karkötők, ékszerek: baglyos, zsiráfos, szíves, tollas, gyöngyös...

Jelenleg 350 féle Fortuna karkötő van a Csajos Cuccok bizsu webáruházban. Hamarosan pedig jönnek az őszi ékszerek. (Walking dead karkötő jöhet?)

Igyekszünk olcsó bizsu webáruház maradni de a kínálatot választékosan összeállítani.

Találd meg a saját stílusodat. Legyél különleges és egyedi. Hidd el, akkor fognak észrevenni és felnézni rád, ha kifejezed magadat ;-)

Nem kell neked is forró nacit hordani, ha nem érzed magadat jól benne. Miért ne hordhatnád fonva a hajadat, ha úgy szereted? 

Legyél kicsit lázadó, örült, különleges. Merj színeket választani, mert érdekes holmikat hordani ;-)

 

Ezeket az ékszereket már láttad?

Klikk a képre

Strasszos pillangó karkötő etno rojt fülbevaló Flamingó fülbevaló egyszarvú nyaklánc