Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Fortuna karkötő szettek

Üdvözlünk a Csajos Cuccok Bizsu ékszer és divatos óra webshopban! Ha szeretsz online vásárolni, akkor a webáruházban mindenképpen türelmesen nézz körbe ;-)

A Fortuna karkötő szettekről bővebben:

 

Fortuna karkötő online vásárlásMagyarországon 2013-ban a Csajos Cuccok Webáruház kezdte forgalmazni ezeket a különleges, több soros karkötőket. Egyre több medállal, felirattal lehet már kapni, így bármilyen alkalomra tökéletes ajándék. Webáruházunkban jelenleg több, mint 300 féle karkötő található és folyamatosan bővítjük a kínálatot. 

A karkötő szettektöbb sorosak, de egyben vannak. Kiterítve így néznek ki:

A képen is láthatod, a karkötők fixek, rendelésnél nem variálhatóak. Tekintettel arra, hogy bár nem én készítem őket, de kézzel készülnek, kis kézügyességgel otthon tudod módosítani.

Hagyományos ékszerkapoccsal készülnék, méretük lánc segítségével állítható.

A képen 3 kutya (kutyás) karkötő látható, de nagyon széles a paletta. Feliratokkal, medálokkal és érmékkel tudod választani őket. 

A leggyakoribb karkötő feliratok: love, sister, best friends, mom

Legkedveltebb medálok: bagoly, pillangó/lepke, szív, tappancs, infinity love, infinity hope (azaz örökké jelek)

Újdonság az érmés karkötő. A legteljesebbek a galaxy karkötők. Ezen kívül már életfa, pillangó, lovas karkötő, pentagramma érmék, medálok között is egyre nagyobb a választék.

Budapesten személyesen is átveheted ékszeredet, ez akkor nagyon praktikus, amikor SOS kell a termék (születésnapra elfelejtetted az ajándékot, külföldről rendelt terméked nem érkezett meg, Karácsonykor december 24-én is van személyes átvétel.)

______________________________

Webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik. Minden nálunk leadott online rendelés esetén pontokat kapsz, továbbá regisztrációért és hírlevél feliratkozásért is pontokat adunk. 1 pont = 1 ft. Ezzel is tudsz spórolni és mégolcsóbban meg tudod vásárolni órádat, ékszeredet. Akciókért, kuponokért érdemes a csajos hírlevélre feliratkozni. Ritkán küldünk e-mailt, de akkor hasznos infókkal és tippekkel látunk el. :)

 

Budapesten személyes átvétel. Bővebb információt rólunk valamint a szállítási módokról és díjakról ezen a linken találsz: KLIKK IDE

 

Kérdés esetén: ékszer webshop viber elérhetőség + 36 20 4980422 | csajoscuccok@csajoscuccok.eu | Csajos Cuccok Ékszer Facebook oldal