Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Galaxy karkötő szettek

Írhatnánk, hogy a Galaxy Fortuna Karkötőket a Galaxis őrzői film ihlette, de ez nem így van. Tény, hogy ha imádod a filmet, akkor ezeket az egyedi karkötőket is imádni fogod. 

Tökéletes ajándék csillagászoknak, álmodozóknak, különcöknek, és egyszerűen "csak úgy"

Nézet:
Sorrend:

A Galaxy fortuna karkötők egyedi, üveg érme medállal készülnek. Méretük állítható, így vékony, átlagos és vastagabb csuklóra is tökéletes viselet. A karkötők kézzel készülnek (bár nem mi készítjük őket), tehát ha a karkötőd elhasználódik, de a medált szeretnéd újrahasznosítani, bármilyen ékszert tudsz belőle csinálni. 

______________________________

Webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik. Minden nálunk leadott online rendelés esetén pontokat kapsz, továbbá regisztrációért és hírlevél feliratkozásért is pontokat adunk. 1 pont = 1 ft. Ezzel is tudsz spórolni és mégolcsóbban meg tudod vásárolni órádat, ékszeredet. Akciókért, kuponokért érdemes a csajos hírlevélre feliratkozni. Ritkán küldünk e-mailt, de akkor hasznos infókkal és tippekkel látunk el. :)

 

Budapesten személyes átvétel. Bővebb információt rólunk valamint a szállítási módokról és díjakról ezen a linken találsz: KLIKK IDE

 

Kérdés esetén: ékszer webshop viber elérhetőség + 36 20 4980422 | csajoscuccok@csajoscuccok.eu | Csajos Cuccok Ékszer Facebook oldal