Új jelszó kérése
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek
2016.11.19 12:38

Karácsonyi ajándék ötletek (nőknek)

Közeleg a Karácsony és ilyenkor jönnek a gondok. Mit vegyek a tesómnak? Mit vegyek Anyunak? Mit vegyek a páromnak ajándékba? Az elmúlt 3 év tapasztalatait összeszedjük Nektek. Részletek a cikkben.

A Csajos Cuccok Webáruház már 3 éves. Egészen pontosan ez lesz a 4. Karácsony, aminek elébe nézünk. Az elmúlt ünnepek tapasztalatai alapján szeretnénk mondani nektek pár ötletet:

Tipp fiúknak: Uram, ha a barátnőtőknek kerestek ajándékot, a nők szoktak célozgatni. Eljött az idő, hogy figyeljetek minden rezdülésre. Melyik reklámnál mondja, hogy "hú, ez de jó" vagy éppen miket oszt meg a közösségi hálón. Sok webáruházban van "Kívánság lista". Ez ilyenkor még kiemelkedőbb helyen van. Sok nő csak a kérdésre vár, hogy mit szeretne és már mutatja is a listáját. :) Ha pedig úgy érzed, hogy nem célozgat semmire, akkor mutatjuk, hogy miket vesznek nálunk az elmőlt hónapokban a lányok:

- Ha van kiskutyája, akkor a "Kutya gazdi karkötő" egy kedves, személyre szóló karácsonyi ajándék. LINK 

- Ha már van egy nagyobb ajándék ötleted, de kéne mellé valami cukiság, akkor a "páros" ékszereket javasoljuk. A visszajelzések alapján ennek a fiúk és lányok egyaránt örülnek. Páros ékszerek link

- Ha nincs ötleted és SOS kéne valami, akkor egy csillogó, alkalmi ékszer a tuti választás. LINK

- Ha tudod, hogy minden szettjéhez külön órát szeret viselni, akkor az egyedi Fortuna karkötő óra szetteket ajánljuk. LINK

- A Jolly Joker ajándék pedig az egyedi, általad válogatott RELIC ereklye ékszerek. Válogasd össze az ékszerdobozkába a mütyűröket és imádni fogja: LINK

 

Tipp lányoknak: 

- Ha a barátnőtöknek szeretnétek ajándékot, akkor ajánljuk a nagyon kedvelt "Best Friend" ékszereket. LINK

- Ha a testvéreteknek szeretnétek ajándékot, akkor a "SISTER" karkötők szuper ajándékok lesznek. LINK

- Édesanyáknak, Nagymamáknak pedig bármi szép ajándék, hisz tudjuk, hogy ők bárminek örülnek <3

Lányok, mielőtt nagy költésbe kezdenétek, ti is bizonyosodjatok meg arról, hogy mit szeretne a másik. Az ajándék ne csak egy üres ajándék legyen, hogy "letudjátok". Ti is nézzétek meg, mikre csillan fel a barátnőtök szeme... Mi az, amire a nővéred régóta vágyna. Lehet, hogy egy közös mozi jobb ajándék akármilyen drága parfümnél ;-)

 

Karácsonyi egyéb tudnivalók a Csajos Cuccok Ékszer Webáruházban: A gondtalan kiszolgálás érdekében 2016. december 1. és 31. között csak raktáron lévő terméket tudtok majd megvásárolni. Így tudjuk garantálni, hogy minden megérkezzen Karácsonyig. Ha olyat nézel ki, ami jelenleg nincs raktáron, akkor azt még gyorsan rendeld meg. Decemberben folyamatosan fognak jönni a termékek. Ha valami olyan kell majd december 10-én (mondjuk), ami nincs raktáron, érdeklődj nyugodtan telefonon, viberen vagy e-mailben, hogy várható-e az Ünnepekig.

Egyéb újdonság a webáruházban: Decemberben minden 1000 ft feletti vásárlás esetén ajándékdobozban vagy ajándék tasakban küldjük az ékszert. Ezzel is megkönnyítjük Neked a készülődést.

Személyes átvételek decemberben: Általában minden hétköznap lehet személyes átvétel esetén átvenni a megrendelt ékszert vagy órát. Decemberben a személyes átvételi rend így fog alakulni: 

December 5. - 24. között minden héten hétfőtől szombatig van személyes átvétel. Hétköznap 9:00-19:00 , Szombaton (december 10, 17, 24-én!) 10:00 - 14:00 óra között.

Továbbá december 18-a vasárnap is lesz személyes átvétel 10:00-14:00 óra között. 

Kövess minket, mert a következő bejegyzésben a saját kező ajándékokról lesz szó :)

Boldog, Szeretetteljes Ünnepeket kívánunk!

Cherry és a Csajos Cuccok

 

Elérhetőségeink:

E-mail: csajoscuccok@csajoscuccok.eu

Mobil és viber: + 36 20 498 0422

Facebook link

Webáruház készítés