Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Csajos Ékszer Blog - trendek, új termékek

Titkos Valentin-nap

2016.01.27 07:46

 Egy régi indián közmondás szerint: A Valentin-nap az a nap amikor a szerelmünknek meglepetéssel készülünk, a párunkat pedig illik meglepni valami aprósággal. De mi legyen a Valentin napi ajándék? Segítünk!

Segítsen a Googli, mit mond az Internet?

Ha már több mint 2 perce hiába gondolkodsz azon, mi a fenét is kellene venni a párodnak Valentin napra (a szerelmednek már megvan, neki valahogy könnyebb volt) akkor érdemes rákeresni pár kulcsszóra a googlin. Ha sikerül átverekedned magad a szívecskés bögrén, kulcstartón, törölközőn, lakaton, plüssállatokon, és túl vagy az „I love you-t” éneklő kínai egéren, akkor nyertél. Nem veszel hülyeséget.

 

Valamit mindeképp, különben....

Valentin nap alkalmából, nem csak a csajok várják el az ajándékot, hanem a pasik is. Sokan vannak köztük, akik nagy reményekkel (és talán virággal) mennek aznap haza, és legalább arra vágynak, hogy ma összebújtok. Ha benne vagy ebben az ötletben, akkor lepd meg őt egy eszméletlen szexis szettel, amit magadnak vettél. Ide kattintva biztosan találsz párat, ami neked is tetszik. Rendeld meg, várd ebben az ágyban. Máris megkapta az ajándékát, aminek örülni fog.

 

 

Fontos: sose felejtsd el a Valentin napot!

Volt, aki elfelejtette. Amerikában egy férfi (7 év házasság után) február 15-én beadta a válókerestet, majd hamarosan el is vált. A váláskor több mint 350 000 dollárt bukott, ez volt a ház árának a fele. Azt mondta, mindezt azért tette, mert megunta, hogy a feleségétől soha nem kapott Valentin napi ajándékot, és úgy érezte nem tisztelik őt. Egy másik eset ausztrál fiatalokkal történt. A fiatal fiút „szexmeglepiben” részesítette a barátnője: meztelenre vetkőztette, és kikötötte az ágyhoz (természetesen Valentin napra hivatkozva) majd ott is hagyta. Pontosan 12 órára, miközben óránként ránézett. Fotókkal is dokumentálta az esetet: tette mindezt, azért mert a srác nem vett neki semmit ajándékba Valentin napra. 

 

Milyen a jó ajándék, Valentin napon?

A Valentin napi ajándék esetében tényleg a gesztus a fontos. Éppen ezért nem kell, hogy drága legyen, viszont kerüld el a 100. „Szeretlek” bögrét, vagy a macit. Próbálj meg kicsit egyedibb ajándékot találni, ami azért kifejezi a szeretetedet. Nézz szét, összeszedtünk neked egy csomó egyedi ajándékot, aminek minden nő örülne. https://www.csajoscuccok.eu/valentin-napi-ajandek

 

És ha szingli vagy?

Egyetlen kérdésünk van: ha az év többi napján nem gond hogy – átmenetileg – nincs párod, miért éppen ma az? Semmi okod arra, hogy kiakadj. Főleg akkor ha elmondunk egy nagy titkot: a Valentin nap nem a „Szerelmesek napja”, hanem a szereteté. Hagyd azokat ünnepelni, akik azt sem tudják miért teszik.